Politica de Confidențialitate

 1. Introducere

Confidențialitatea vizitatorilor website-ului nostru este foarte importantă pentru noi și ne luăm angajamentul să o protejăm. Această politică explică ce vom face cu informațiile dumneavoastră personale.

Acordarea consimțământului asupra utilizării cookie-urilor în concordanță cu termenii acestei politici atunci când vizitați website-ul nostru pentru prima dată, ne permite să utilizăm cookie-uri de fiecare dată când vizitați website-ul nostru.

 1. Colectarea informațiilor personale

Pot fi colectate, stocate și utilizate următoarele tipuri de informații personale:

 • Informații despre computer, inclusiv adresa IP, locația geografică, tipul și versiunea browser-ului și informații despre sistemul de operare folosit.
 • Informații despre vizitele și utilizarea acestui website, inclusiv sursa de recomandare, durata vizitei, paginile vizualizate și căile de navigare pe website.
 • Informații precum adresa dumneavoastră de e-mail, pe care le introduceți atunci când vă înregistrați pe website-ul nostru.
 • Informațiile pe care le introduceți atunci când creați un profil pe website-ul nostru – de exemplu, numele dumneavoastră, pozele de profil, sexul, data nașterii, starea civilă, interese și hobby-uri, detalii academice și detalii despre ocupație.
 • Informații precum numele și adresa dumneavoastră de e-mail, pe care le introduceți pentru a configura abonările la e-mailuri și/sau la buletinele noastre informative.
 • Informații pe care le introduceți în timp ce utilizați serviciile de pe website-ul nostru.
 • Informații care sunt generate în timp ce utilizați website-ul nostru, inclusiv despre când, cât de des și în ce circumstanțe îl utilizați.
 • Informații referitoare la orice achiziție efectuată, servicii utilizate sau tranzacții pe care le faceți prin intermediul website-ului nostru, care pot include numele, adresa, numărul de telefon, și adresa de e-mail.
 • Informații pe care le postați pe website-ul nostru cu intenția de a le publica pe internet, care pot include numele dumneavoastră de utilizator, imaginile de profil și conținutul postărilor.
 • Informații conținute în orice comunicări ne trimiteți prin e-mail sau prin intermediul website-ului nostru, inclusiv conținutul comunicărilor și metadatele acestora.
 • Orice alte informații personalăe pe care ni le trimiteți.

Înainte de a divulga informațiile personale ale unei alte persoane, trebuie să obțineți consimțământul acelei persoane atât pentru divulgarea, cât și pentru procesarea informațiilor personale în conformitate cu această politică.

 1. ­Utilizarea informațiilor dumneavoastră personale

Informațiile personale transmise prin intermediul website-ului nostru vor fi utilizate în scopurile specificate de această politică sau în paginile respective ale website-ului. Putem folosi informațiile dumneavoastră pentru:

 • Administrarea website-ului și a afacerii noastre.
 • Personalizarea website-ului nostrum pentru dumneavoastră.
 • Autorizarea serviciilor disponibile pe website-ul nostru.
 • Trimiterea de bunuri cumpărate prin intermediul website-ului nostru.
 • Furnizarea serviciilor achiziționate prin intermediul website-ului nostru.
 • Trimiterea de rapoarte, facturi și notificări de plată către dumneavoastră și colectarea plăților de la dumneavoastră.
 • Trimiterea de comunicări comerciale în vederea informării.
 • Transmiterea prin e-mail de notificări solicitate.
 • Trimiterea buletinului nostru informativ prin e-mail, dacă l-ați solicitat (ne puteți informa oricând dacă nu mai doriți această comunicare).
 • Trimiterea de comunicări de marketing referitoare la afacerea noastră sau la companiile unor terți selectați cu atenție, care considerăm că vă pot interesa, prin poștă sau, acolo unde ați consimțit în mod specific, prin e-mail sau tehnologii similare (ne puteți informa în orice moment dacă nu mai doriți să primiți comunicări de marketing).
 • Furnizarea către terți a informațiilor statistice despre utilziatorii noștri (acești terți nu vor putea identifica niciun utilizator cu ajutorul acestor informații).
 • Abordarea solicitărilor și reclamațiilor făcute de dumneavoastră sau despre dumneavoastră referitoare la website-ul nostru.
 • Păstrarea securității website-ului nostru și prevenirea fraudelor.
 • Verificarea respectării termenilor și condițiilor care reglementează utilizarea website-ului nostru (inclusiv monitorizarea mesajelor private trimise prin intermediul serviciului nostru de mesagerie privată).
 • Alte utilizări.

Dacă trimiteți informații personale în vederea publicării pe website-ul nostru, vom publica și vom folosi aceste informații în concordanță cu întinderea acordului pe care ni-l furnizați.

Setările de confidențialitate pot fi utilizate pentru a limita publicarea informațiilor dumneavoastră pe website-ul nostrum și pot fi modificate.

Fără consimțământul dumneavoastră, nu vom furniza informațiile dumneavoastră personale către terți pentru marketingul direct din partea acestora sau din partea oricărei alte terțe părți.

 1. Divulgarea informațiilor personale

Putem divulga informațiile dumneavoastră personale oricăruia dintre angajații, ofițerii, asigurătorii, consilierii profesioniști, agenții, furnizorii sau subcontractanții noștri după cum este necesar în mod rezonabil pentru scopurile prevăzute în această politică.

Putem dezvălui informațiile dumneavoastră personale oricărui membru al grupului nostru de companii (acesta include filialele noastre, compania-mamă și toate filialele sale), după cum este necesar în mod rezonabil pentru scopurile prevăzute în această politică.

Putem divulga informațiile dumneavoastră personale:

 • În măsura în care ni se solicită acest lucru prin lege.
 • În legătură cu orice procedură legală potențială sau în curs.
 • Pentru a stabili, exercita sau apăra drepturile noastre legale (inclusiv furnizarea de informații către terți în scopul prevenirii fraudelor și reducerea riscului de credit).
 • Către cumpărătorul (sau potențialul cumpărător) al oricărei afaceri sau oricărui bun pe care le-am vândut (sau avem în plan să îl vindem).
 • Oricărei persoane considerăm în mod rezonabil că s-ar putea adresa unei instanțe sau unei alte autorități competente pentru divulgarea informațiilor personale în cazul în care, în opinia noastră rezonabilă, o astfel de instanță sau autoritate ar putea să dispună divulgarea informațiilor personale.

Cu excepția situațiilor prevăzute în această politică, nu vom furniza informațiile dumneavoastră personale către terți.

 1. Transferuri internaționale de date

Informațiile pe care le colectăm pot fi stocate, prelucrate și transferate între oricare dintre țările în care funcționăm pentru a ne permite să utilizăm informațiile în conformitate cu această politică.

Informațiile colectate pot fi transferate între următoarele țări care nu au instituite legi de protecție a datelor personale echivalente cu cele în vigoare în Spațiul Economic European: Statele Unite ale Americii, Rusia, Japonia, China și India.

Informațiile personale pe care le publicați pe website-ul nostru sau pe care le trimiteți spre publicare pe website-ul nostru pot fi disponibile prin internet în întreaga lume. Nu putem împiedica utilizarea sau utilizarea greșită a acestor informații de către alții.

Sunteți de acord în mod expres cu transferurile de informații personale descrise în această Secțiune (5).

 1. Păstrarea informațiilor personale

Această secțiune stabilește politicile și procedurile noastre de păstrare a datelor, care sunt concepute pentru a ajuta la asigurarea respectării obligațiilor noastre legale cu privire la păstrarea și ștergerea informațiilor personale.

Informațiile personale pe care le prelucrăm cu orice scop sau scopuri nu vor fi păstrate mai mult decât este necesar pentru acel scop sau scopuri.

De obicei ștergem datele cu caracter personal după un an de la momentul introducerii acestora.

În pofida celorlalte dispoziții din această secțiune, vom păstra documente (inclusiv documente electronice) care conțin date cu caracter personal:

 • În măsura în care ni se solicită acest lucru prin lege.
 • Dacă considerăm că documentele pot fi relevante pentru orice procedură legală în derulare sau viitoare.
 • Pentru a stabili, exercita sau apăra drepturile noastre legale (inclusiv furnizarea de informații către terți în scopul prevenirii fraudelor și reducerea riscului de credit).

 

 1. Securitatea informațiilor dumneavoastră personale

Vom lua măsuri de precauție tehnice și organizaționale rezonabile pentru a preveni pierderea, utilizarea necorespunzătoare sau modificarea informațiilor dvs. personale.

Vom stoca toate informațiile personale pe care le oferiți pe serverele noastre securizate (protejate prin parolă și firewall).

Toate tranzacțiile financiare electronice încheiate prin intermediul website-ului nostru vor fi protejate de tehnologia de criptare.

Ați luat la cunoștință faptul că transmiterea informațiilor pe internet este în mod obișnuit nesigură și nu putem garanta securitatea datelor trimise pe internet.

Sunteți responsabil(ă) pentru păstrarea confidențialității parolei pe care o utilizați pentru accesarea website-ului nostru; nu vă vom solicita niciodată parola (cu excepția momentului când vă conectați pe website-ul nostru).

 1. Modificări

Ne rezervăm dreptul de a actualiza această politică din când în când publicând o versiune nouă pe website-ul nostru. Trebuie să verificați ocazional această pagină pentru a vă asigura că înțelegeți orice modificare adusă acestei politici. Vă putem anunța despre modificările aduse acestei politici prin e-mail sau prin sistemul de mesagerie privată de pe website-ul nostru.

 1. Drepturile dumneavoastră

Ne puteți solicita să vă oferim orice informații personale pe care le deținem despre dumneavoastră.

Pentru a putea să vă oferim informațiile pe care le deținem despre dumneavoastră va trebui să ne furnizați dovezi suficiente cu privire la identitatea dumneavoastră – de exemplu o copie după un act de identitate sau o factură de utilități care conține numele dumneavoastră.

Putem reține informațiile personale pe care le solicitați în măsura permisă de lege.

Ne puteți solicita în orice moment să nu prelucrăm informațiile dvs. personale în scopuri de marketing.

În practică, de obicei fie vă exprimați acordul expres prealabil cu privire la utilizarea informațiilor dvs. personale în scopuri de marketing, fie vă vom oferi posibilitatea de a renunța la utilizarea informațiilor dvs. personale în scopuri de marketing.

 1. Site-uri terțe

Website-ul nostru include hyperlink-uri și detalii despre site-uri terțe. Nu deținem niciun control și nu ne facem responsabili pentru politicile și practicile de confidențialitate ale terților.

 1. Actualizarea informațiilor

Vă rugăm să ne anunțați dacă informațiile personale pe care le deținem despre dumneavoastră trebuie săm fie corectate sau actualizate.

 1. Cookie-uri

Website-ul nostru folosește cookie-uri. Cookie-ul este un fișier care conține un identificator (un șir de litere și numere), care este trimis de un server web către un browser și care este stocat de acel browser. Identificatorul este apoi trimis înapoi la server de fiecare dată când browser-ul solicită o pagină de la acesta. Cookie-urile pot fi cookie-uri „persistente” sau cookie-uri „de sesiune”: cookie-ul persistent va fi stocat de către browser și va rămâne valabil până la data stabilită de expirare, cu excepția cazului în care acesta este șters înainte de data de expirare; pe de altă parte, cookie-ul de sesiune va expira la sfârșitul sesiunii utilizatorului, la închiderea browser-ului. Cookie-urile nu conțin de obicei informații care identifică personal un utilizator, dar informațiile personale pe care le stocăm despre dvs. pot fi legate de informațiile stocate și obținute prin cookie-uri.

Mai multe informații despre politica noastră de cookie pot fi găsite aici - https://sportivo.ro/pages/cookies

 

Pentru orice întrebare sau informație, vă rugăm nu ezitați să ne contactați la adresa de e-mail contact@sportivo.ro.

 

Ultima actualizare: 05.02.2021

Această politică de confidențialitate a fost realizată cu ajutorul unui șablon de la SEQ Legal (seqlegal.com) și modificat de către Website Planet (www.websiteplanet.com)