Termeni și Condiții

 1. INTRODUCERE

Website-ul www.sportivo.ro aparține și este operat de:

SPORTIVO SHOP SRL

CUI: 36439334

Nr. Reg. Com.: J08/1711/2016

Sediu social: Bd. Muncii nr. 14, bl. E16, ap. 24, Brașov

Nr. de telefon: 0724.351.071

Email: contact@sportivo.ro

 

 1. DISPOZIȚII DE BAZĂ

Acești Termeni și Condiții reglementează relațiile dintre părțile contractante ale contractului de vânzare-cumpărare, unde o parte este reprezentată de SPORTIVO SHOP SRL, cu sediul social în Brașov, Bulevardul Muncii nr. 14, bl. E16, ap. 24, având codul unic de înregistrare cu numărul 36439334, înregistrat la Registrul Comerțului cu numărul J08/1711/2016, în calitate de Vânzător și cealaltă parte, reprezentată de Cumpărător, care poate fi și consumator.

Prin plasarea unei comenzi, Cumpăratorul confirmă că a luat la cunoștință acești Termeni și Condiții, din care fac parte și „Procedura de reclamații” și „Condițiile de Livrare” și că este de acord cu acestea, în versiunea dată și aplicabilă la momentul plasării comenzii.

Cumpărătorul este conștient de faptul că, prin achiziția de produse, care se află în oferta comercială a Vânzătorului, acesta nu dobândește niciun drept de a utiliza mărcile înregistrate, siglele companiei sau denumirile comerciale ale Vânzătorului sau ale altor companii, cu excepția cazului în care s-a convenit acest lucru printr-un contract specific.

SPORTIVO SHOP SRL își rezervă dreptul de a modifica în orice moment Termenii și Condițiile, fără o notificare prealabilă. Orice modificări aduse acestor Termeni și Condiții vor intra în vigoare numai pentru comenzile noi, înregistrate după publicarea modificărilor pe website.

DEFINIȚII

Cumpăratorul este o persoană fizică sau juridică.

Persoana juridică este o persoană înregistrată la Registrul Comerțului, care își desfășoară activitatea în baza unei licențe de comerț.

Consumatorul este orice persoană fizică care acționează în alte scopuri decât cele specifice activității sale comericale sau profesionale.

Comanda este solicitarea transmisă de către Cumpărator, prin parcurgerea tuturor etapelor tehnice necesare, în vederea achiziționării de produse sau servicii comercializate prin intermediul www.sportivo.ro .

Produsul este orice bun comercializat de către SPORTIVO SHOP SRL pe acest website.

Serviciul este orice serviciu comercializat de către SPORTIVO SHOP SRL pe acest website.

Tranzacția este încasarea sau rambursarea unei sume de bani rezultată din vânzarea unui produs/serviciu de către SPORTIVO SHOP SRL, prin utilizarea procesatorului de plăți integrat în website.

 

 1. CONDIȚII DE PLATĂ

Vânzătorul acceptă următoarele modalități de plată:

 • Plata în numerar la livrare în limita a 1.000 RON pentru persoane juridice și a în limita a 2.000 RON pentru persoanele fizice, la preluarea produselor/serviciilor la punctul de livrare menționat de Cumpărător. Numerarul este colectat de la Cumpărător de către transportator. Mărfurile rămân în proprietatea Vânzătorului până la plata integrală, iar riscul de deteriorare a produselor se transmite prin preluarea acestora de către Cumpărător.
 • Plata în avans prin transfer bancar.
 • Plata prin intermediul platformei bancare (online cu cardul pe website).

 

 1. FACTURARE

Fiecare colet livrat de Vânzător către Cumpărător, pe baza unei comenzi, va fi însoțit de o factură fiscală. Factura electronică poate fi solicitată de către cumpărător la adresa de email contact@sportivo.ro , menționând numărul comenzii.

 

 1. CONDIȚII DE GARANȚIE ȘI RETUR

Condițiile de garanție pentru produsele achiziționate de către Cumpărător sunt reglementate în Politica de Retur a Vânzătorului, dar și de legislația în vigoare. Documentul de achiziție (factura fiscală) deservește drept certificat de garanție.

Conform art. 9 din Ordonanța de Urgență nr. 34/2014, aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul la retragere, mai exact pentru a returna produsul.

Politica de Retur face parte din actualii Termeni și Condiții. Ne rezervăm dreptul de a modifica în orice moment Politica de Retur. Ultima actualizare poate fi găsită la finalul acestei pagini.

 

Pentru a solicita un retur, urmează pașii de mai jos:

 1. Intră în contul de pe site sau pe mail-ul primit în momentul în care ți s-a confirmat comanda. Copiază ID-ul comenzii (ex. #1003, #2434).
 2. Intră în secțiunea Contact de pe site-ul nostru - https://sportivo.ro/pages/contact
 3. Completează formularul, alegând motivul “Retur”.
 4. Ai grijă să menționezi în formular numele, ID-ul comenzii, adresa de livrare și motivul returului.
 5. Trimite solicitarea.

Adresa de retur unde va trebui să trimiteți produsul/produsele este:

Str. Zizinului 109bis

Brașov

 

Conform art. 14 din O.U.G nr. 34/2014, consumatorului i se permite să testeze și să verifice bunurile pe care le-a cumpărat în măsura în care este necesar pentru a stabili natura, caracteristicile și modul de funcționare a bunurilor.

Pentru a stabili natura, caracteristicile și modul de funcționare, consumatorul trebuie să le mânuiască și să le inspecteze în același mod în care i s-ar permite să o facă într-un magain fizic real.

Următoarele categorii de produse NU se pot returna decât dacă sunt sigilate:

 • Produse de îngrijire personală.
 • Produse pentru igienă intimă.
 • Îmbrăcăminte, încăltămine.
 • Produse alimentare (suplimente nutritive, vitamine, proteine, etc.)

Pentru categoriile de produse menționate mai sus, te rugăm să te asiguri că produsele pe care le returnezi se află în ambalaj original și nu sunt deschise.

 

Cheltuielile de retur sunt suportate de către client. 

Termenul de analizare a unei cereri de retur este de 5-10 zile lucrătoare de la recepția produslui, dar nu va depăși termenul legal de rambursare a contravalorii în conformitate cu legile în vigoare.

!! Returnările nu se vor face cu ramburs. Returnarea sumelor de bani achitate se vor realiza ulterior prin transfer bancar. !!

 1. CONDIȚII DE LIVRARE

Produsele comandate de către Cumpărător sunt livrate prin intermediul unei firme de curierat partenere Vânzătorului.

Produsele sunt livrate la adresa menționată de către Cumpărător în comanda plasată pe website, doar pe teritoriul României.

Prețul transportului se face pe baza unei liste de prețuri curente din ziua în care comanda a fost plasată.

Vânzătorul nu răspunde pentru întârzierea livrării comenzilor din momentul în care produsele au fost ridicate de către firma de curierat parteneră.

Cumpărătorul este obligat să verifice împreună cu transportatorul (în cazul de față firma de curierat parteneră Vânzătorului) starea coletului (numărul de produse din colet, deteriorarea cutiei), conform notei de livrare anexate. Dacă se constată deteriorări ale coletului, Cumpărătorul este obligat să întocmească o constatare împreună cu reprezentatul transportatorului. Cumpărătorul poate refuza ulterior să preia coletul cu probleme și, ulterior, să depună o reclamație privind defectele produselor la Vânzător. În cazul în care Cumpărătorul constată deteriorări ale produselor după preluarea livrării, acesta este obligat să contacteze imediat Vânzătorul. În cazul în care nu va face acest lucru, va avea dreptul la reclamarea defectului doar dacă poate dovedi că produsele aveau defecte în momentul preluării acestora.

O livrare deteriorată sau incompletă trebuie semnalată imediat prin email la adresa contact@sportivo.ro.

Livrarea la o adresă unde locuiesc mai mulți proprietari – În cazul în care se face o livrare la o adresă unde locuiesc mai multe persoane, Cumpărătorul a luat la cunoștință faptul că serviciul de livrare a comenzii expediate de SPORTIVO SHOP SRL se efectuează la o adresă cu mai mulți locatari, însemnând că livrarea poate fi ridicată de un terț.

Timpul de livrare – Vânzătorul va preda produselor sub formă de colet către firma de curierat parteneră în termen de 2 (două) zile lucrătoare de la momentul plasării comenzii pe website. Coletul va ajunge la Cumpărător în termen de 5 (cinci) zile lucrătoare de la momentul plasării comenzii.

În cazul în care transportatorul nu găsește Cumpărătorul la adresa menționată de acesta în comandă, Cumpărătorul are la dispoziție 7 zile pentru ridicarea coletului, în caz contrar acesta va fi returnat la Vânzator.

 

 1. CESIONAREA ȘI SUBCONTRACTAREA

Vânzătorul poate cesiona și/sau subcontracta o terță parte pentru servicii ce țin de onorarea comenzilor. Vânzătorul este obligat să informeze Cumpărătorul, acordul acestuia nefiind necesar. Vânzătorul va fi întotdeauna responsabil față de Cumpărător pentru toate obligațiile contractuale.

 

 1. CONTRACTUL DE VÂNZARE-CUMPĂRARE

Dacă Cumpărătorul este o persoană fizică, propunerea de a încheia un contract de vânzare-cumpărare este reprezentată de plasarea produselor oferite de Vânzător pe website, iar contractul de vânzare-cumpărare se încheie ca urmare a trimiterii unei comenzi de către Cumpărător și acceptarea acesteia de către Vânzător.

Prin înregistrarea unei comenzi pe www.sportivo.ro , Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (email sau telefonic) prin care Vânzătorul își derulează operațiunile comerciale.

Notificarea primită de către Cumpărător după efectuarea comenzii are rol de informare și nu reprezintă acceptarea comenzii. Această notificare se face electronic (prin email), SMS sau telefon.

Contractul rezultat (inclusiv prețul agreat) poate fi modificat sau anulat numai prin acordul ambelor părți sau din motive legale. Pentru motive justificate, Vânzătorul își rezervă dreptul de a modifica cantitatea produselor din comandă. Dacă modifică cantitatea de produse, Vânzătorul va anunța Cumpărătorul pe adresa de email sau la numărul de telefon pus la dispoziție. Dacă clientul nu este de acord cu noua comandă, acesta o poate modifica/anula, iar Vânzătorul va returna suma plătită de Cumpărător în maxim 14 zile de la confirmarea modificării/anulării comenzii. Pentru plata cu cardul, dacă valoarea comenzii modificate este mai mare ca valoarea comenzii inițiale, Cumpărătorul va trebui să inițieze o nouă comandă.

Informațiile privind etapele tehnice individuale, care duc la încheierea contractului sunt clar determinate clar în acești Termeni și Condiții. Cumpărătorul are posibilitatea de a verifica și de a corecta comanda înainte de a o trimite. Acești Termeni și Condiții sunt disponibili pe portalurile individuale ale Vânzătorului, și astfel este permisă arhivarea și reproducerea lor de către Cumpărător.

Livrarea produselor comandate

Prin contractul de vânzare-cumpărare, Vânzătorul se obligă să predea Cumpărătorului produsul care face obiectul achiziției și să îi permită să dobândească dreptul de proprietate asupra acestuia, iar Cumpărătorul este obligat să preia bunul și să plătească Vânzătorului prețul de achiziție.

Vânzătorul își rezervă dreptul de proprietate asupra bunului, Cumpărătorul devenind proprietare doar după plata integrală a prețului de achiziție. Această regulă se aplică și când este vorba despre un serviciu furnizat de către Vânzător.

Vânzătorul va livra bunul Cumpărătorului, inclusiv documentele referitoare la acesta și va permite Cumpărătorului să dobândească dreptul de proprietate asupra bunului în conformitate cu contractul.

Vânzătorul va preda Cumpărătorului obiectul de achiziție în cantitatea, calitatea și designul convenite.

În cazul în care nu este convenit modul prin care trebuie să fie ambalat produsul, Vânzătorul trebuie să împacheteze obiectul în mod obișnuit. Dacă nu există un mod obișnuit, atunci în modul necesar pentru a păstra și proteja bunul. În același mod, Vânzătorul va asigura bunul pentru transport.

 

 1. COMANDA

SPORTIVO SHOP SRL își ia toate măsurile pentru ca informațiile publicate pe website (inclusiv descrierea produselor și prețurile listate) să fie, în orice moment, corecte și complete. Cu toate acestea, în cazul unei greșeli, SPORTIVO SHOP SRL va încerca să înlăture toate erorile apărute în cel mai scurt timp. În cazul în care Vânzătorul constată că respectiva eroare a afectat sau influențat comanda Cumpărătorului sau contractul încheiat, va încerca să informeze în cel mai scurt timp, oferind posibilitatea reconfirmării comenzii, cât și posibilitatea anulării acesteia.

Cumpărătorul trebuie să aibă în vedere următoarele aspecte când ia în vedere achiziționarea produselor pe website-ul www.sportivo.ro :

 • Imaginile de pe website au doar rol ilustrativ/orientativ. Pentru o descriere exactă a produsului și a caracteristicilor acestuia, Cumpărătorul trebuie să citească cu atenție descrierea corespunzătoare a produsului.
 • Dimensiunile și forma produselor pot fi diferite în realitate față de modul în care apar pe website. De aceea, este responsabilitatea Cumpărătorului să citească cu atentie specificațiile produsului și să verifice dimensiunile acestuia înainte de a plasa o comandă.
 • Culorile produselor, cum sunt prezentate pe website, pot fi diferite în realitate, datorită faptului că depind de mai mulți factori tehnologici, cum ar fi rezoluția și setările monitorului sau ale device-ului pe care Cumpărătorul îl folosește pentru a naviga pe website.

 

 1. SECURITATEA ȘI PROTECȚIA DATELOR
  • Introducere

Confidențialitatea vizitatorilor website-ului nostru este foarte importantă pentru noi și ne luăm angajamentul să o protejăm. Această politică explică ce vom face cu informațiile dumneavoastră personale.

Acordarea consimțământului asupra utilizării cookie-urilor în concordanță cu termenii acestei politici atunci când vizitați website-ul nostru pentru prima dată, ne permite să utilizăm cookie-uri de fiecare dată când vizitați website-ul nostru.

 • Colectarea informațiilor personale

Pot fi colectate, stocate și utilizate următoarele tipuri de informații personale:

 • Informații despre computer, inclusiv adresa IP, locația geografică, tipul și versiunea browser-ului și informații despre sistemul de operare folosit.
 • Informații despre vizitele și utilizarea acestui website, inclusiv sursa de recomandare, durata vizitei, paginile vizualizate și căile de navigare pe website.
 • Informații precum adresa dumneavoastră de e-mail, pe care le introduceți atunci când vă înregistrați pe website-ul nostru.
 • Informațiile pe care le introduceți atunci când creați un profil pe website-ul nostru – de exemplu, numele dumneavoastră, pozele de profil, sexul, data nașterii, starea civilă, interese și hobby-uri, detalii academice și detalii despre ocupație.
 • Informații precum numele și adresa dumneavoastră de e-mail, pe care le introduceți pentru a configura abonările la e-mailuri și/sau la buletinele noastre informative.
 • Informații pe care le introduceți în timp ce utilizați serviciile de pe website-ul nostru.
 • Informații care sunt generate în timp ce utilizați website-ul nostru, inclusiv despre când, cât de des și în ce circumstanțe îl utilizați.
 • Informații referitoare la orice achiziție efectuată, servicii utilizate sau tranzacții pe care le faceți prin intermediul website-ului nostru, care pot include numele, adresa, numărul de telefon, și adresa de e-mail.
 • Informații pe care le postați pe website-ul nostru cu intenția de a le publica pe internet, care pot include numele dumneavoastră de utilizator, imaginile de profil și conținutul postărilor.
 • Informații conținute în orice comunicări ne trimiteți prin e-mail sau prin intermediul website-ului nostru, inclusiv conținutul comunicărilor și metadatele acestora.
 • Orice alte informații personalăe pe care ni le trimiteți.

Înainte de a divulga informațiile personale ale unei alte persoane, trebuie să obțineți consimțământul acelei persoane atât pentru divulgarea, cât și pentru procesarea informațiilor personale în conformitate cu această politică.

 • Utilizarea informațiilor dumneavoastră personale

Informațiile personale transmise prin intermediul website-ului nostru vor fi utilizate în scopurile specificate de această politică sau în paginile respective ale website-ului. Putem folosi informațiile dumneavoastră pentru:

 • Administrarea website-ului și a afacerii noastre.
 • Personalizarea website-ului nostrum pentru dumneavoastră.
 • Autorizarea serviciilor disponibile pe website-ul nostru.
 • Trimiterea de bunuri cumpărate prin intermediul website-ului nostru.
 • Furnizarea serviciilor achiziționate prin intermediul website-ului nostru.
 • Trimiterea de rapoarte, facturi și notificări de plată către dumneavoastră și colectarea plăților de la dumneavoastră.
 • Trimiterea de comunicări comerciale în vederea informării.
 • Transmiterea prin e-mail de notificări solicitate.
 • Trimiterea buletinului nostru informativ prin e-mail, dacă l-ați solicitat (ne puteți informa oricând dacă nu mai doriți această comunicare).
 • Trimiterea de comunicări de marketing referitoare la afacerea noastră sau la companiile unor terți selectați cu atenție, care considerăm că vă pot interesa, prin poștă sau, acolo unde ați consimțit în mod specific, prin e-mail sau tehnologii similare (ne puteți informa în orice moment dacă nu mai doriți să primiți comunicări de marketing).
 • Furnizarea către terți a informațiilor statistice despre utilziatorii noștri (acești terți nu vor putea identifica niciun utilizator cu ajutorul acestor informații).
 • Abordarea solicitărilor și reclamațiilor făcute de dumneavoastră sau despre dumneavoastră referitoare la website-ul nostru.
 • Păstrarea securității website-ului nostru și prevenirea fraudelor.
 • Verificarea respectării termenilor și condițiilor care reglementează utilizarea website-ului nostru (inclusiv monitorizarea mesajelor private trimise prin intermediul serviciului nostru de mesagerie privată).
 • Alte utilizări.

Dacă trimiteți informații personale în vederea publicării pe website-ul nostru, vom publica și vom folosi aceste informații în concordanță cu întinderea acordului pe care ni-l furnizați.

Setările de confidențialitate pot fi utilizate pentru a limita publicarea informațiilor dumneavoastră pe website-ul nostrum și pot fi modificate.

Fără consimțământul dumneavoastră, nu vom furniza informațiile dumneavoastră personale către terți pentru marketingul direct din partea acestora sau din partea oricărei alte terțe părți.

 • Divulgarea informațiilor personale

Putem divulga informațiile dumneavoastră personale oricăruia dintre angajații, ofițerii, asigurătorii, consilierii profesioniști, agenții, furnizorii sau subcontractanții noștri după cum este necesar în mod rezonabil pentru scopurile prevăzute în această politică.

Putem dezvălui informațiile dumneavoastră personale oricărui membru al grupului nostru de companii (acesta include filialele noastre, compania-mamă și toate filialele sale), după cum este necesar în mod rezonabil pentru scopurile prevăzute în această politică.

Putem divulga informațiile dumneavoastră personale:

 • În măsura în care ni se solicită acest lucru prin lege.
 • În legătură cu orice procedură legală potențială sau în curs.
 • Pentru a stabili, exercita sau apăra drepturile noastre legale (inclusiv furnizarea de informații către terți în scopul prevenirii fraudelor și reducerea riscului de credit).
 • Către cumpărătorul (sau potențialul cumpărător) al oricărei afaceri sau oricărui bun pe care le-am vândut (sau avem în plan să îl vindem).
 • Oricărei persoane considerăm în mod rezonabil că s-ar putea adresa unei instanțe sau unei alte autorități competente pentru divulgarea informațiilor personale în cazul în care, în opinia noastră rezonabilă, o astfel de instanță sau autoritate ar putea să dispună divulgarea informațiilor personale.

Cu excepția situațiilor prevăzute în această politică, nu vom furniza informațiile dumneavoastră personale către terți.

 • Transferuri internaționale de date

Informațiile pe care le colectăm pot fi stocate, prelucrate și transferate între oricare dintre țările în care funcționăm pentru a ne permite să utilizăm informațiile în conformitate cu această politică.

Informațiile colectate pot fi transferate între următoarele țări care nu au instituite legi de protecție a datelor personale echivalente cu cele în vigoare în Spațiul Economic European: Statele Unite ale Americii, Rusia, Japonia, China și India.

Informațiile personale pe care le publicați pe website-ul nostru sau pe care le trimiteți spre publicare pe website-ul nostru pot fi disponibile prin internet în întreaga lume. Nu putem împiedica utilizarea sau utilizarea greșită a acestor informații de către alții.

Sunteți de acord în mod expres cu transferurile de informații personale descrise în această Secțiune (5).

 • Păstrarea informațiilor personale

Această secțiune stabilește politicile și procedurile noastre de păstrare a datelor, care sunt concepute pentru a ajuta la asigurarea respectării obligațiilor noastre legale cu privire la păstrarea și ștergerea informațiilor personale.

Informațiile personale pe care le prelucrăm cu orice scop sau scopuri nu vor fi păstrate mai mult decât este necesar pentru acel scop sau scopuri.

De obicei ștergem datele cu caracter personal după un an de la momentul introducerii acestora.

În pofida celorlalte dispoziții din această secțiune, vom păstra documente (inclusiv documente electronice) care conțin date cu caracter personal:

 • În măsura în care ni se solicită acest lucru prin lege.
 • Dacă considerăm că documentele pot fi relevante pentru orice procedură legală în derulare sau viitoare.
 • Pentru a stabili, exercita sau apăra drepturile noastre legale (inclusiv furnizarea de informații către terți în scopul prevenirii fraudelor și reducerea riscului de credit).

 

 • Securitatea informațiilor dumneavoastră personale

Vom lua măsuri de precauție tehnice și organizaționale rezonabile pentru a preveni pierderea, utilizarea necorespunzătoare sau modificarea informațiilor dvs. personale.

Vom stoca toate informațiile personale pe care le oferiți pe serverele noastre securizate (protejate prin parolă și firewall).

Toate tranzacțiile financiare electronice încheiate prin intermediul website-ului nostru vor fi protejate de tehnologia de criptare.

Ați luat la cunoștință faptul că transmiterea informațiilor pe internet este în mod obișnuit nesigură și nu putem garanta securitatea datelor trimise pe internet.

Sunteți responsabil(ă) pentru păstrarea confidențialității parolei pe care o utilizați pentru accesarea website-ului nostru; nu vă vom solicita niciodată parola (cu excepția momentului când vă conectați pe website-ul nostru).

 • Modificări

Ne rezervăm dreptul de a actualiza această politică din când în când publicând o versiune nouă pe website-ul nostru. Trebuie să verificați ocazional această pagină pentru a vă asigura că înțelegeți orice modificare adusă acestei politici. Vă putem anunța despre modificările aduse acestei politici prin e-mail sau prin sistemul de mesagerie privată de pe website-ul nostru.

 • Drepturile dumneavoastră

Ne puteți solicita să vă oferim orice informații personale pe care le deținem despre dumneavoastră.

Pentru a putea să vă oferim informațiile pe care le deținem despre dumneavoastră va trebui să ne furnizați dovezi suficiente cu privire la identitatea dumneavoastră – de exemplu o copie după un act de identitate sau o factură de utilități care conține numele dumneavoastră.

Putem reține informațiile personale pe care le solicitați în măsura permisă de lege.

Ne puteți solicita în orice moment să nu prelucrăm informațiile dvs. personale în scopuri de marketing.

În practică, de obicei fie vă exprimați acordul expres prealabil cu privire la utilizarea informațiilor dvs. personale în scopuri de marketing, fie vă vom oferi posibilitatea de a renunța la utilizarea informațiilor dvs. personale în scopuri de marketing.

 • Site-uri terțe

Website-ul nostru include hyperlink-uri și detalii despre site-uri terțe. Nu deținem niciun control și nu ne facem responsabili pentru politicile și practicile de confidențialitate ale terților.

 • Actualizarea informațiilor

Vă rugăm să ne anunțați dacă informațiile personale pe care le deținem despre dumneavoastră trebuie săm fie corectate sau actualizate.

 • Cookie-uri

Website-ul nostru folosește cookie-uri. Cookie-ul este un fișier care conține un identificator (un șir de litere și numere), care este trimis de un server web către un browser și care este stocat de acel browser. Identificatorul este apoi trimis înapoi la server de fiecare dată când browser-ul solicită o pagină de la acesta. Cookie-urile pot fi cookie-uri „persistente” sau cookie-uri „de sesiune”: cookie-ul persistent va fi stocat de către browser și va rămâne valabil până la data stabilită de expirare, cu excepția cazului în care acesta este șters înainte de data de expirare; pe de altă parte, cookie-ul de sesiune va expira la sfârșitul sesiunii utilizatorului, la închiderea browser-ului. Cookie-urile nu conțin de obicei informații care identifică personal un utilizator, dar informațiile personale pe care le stocăm despre dvs. pot fi legate de informațiile stocate și obținute prin cookie-uri.

Mai multe informații despre politica noastră de cookie pot fi găsite aici - https://sportivo.ro/pages/cookies.

Pentru orice întrebare sau informație, vă rugăm nu ezitați să ne contactați la adresa de e-mail contact@sportivo.ro.

 

 1. PUBLICITATE/NEWSLETTER

În momentul în care Clientul își crează un cont pe website, are posibilitatea să își exprime acordul cu privire la primirea de oferte publicitare (newsletter). Renunțarea la primirea acestor oferte publicitare de către Client se poate face în orice moment din contul acestuia sau prin trimiterea unui email la adresa contact@sportivo.ro în care specifică acest lucru.

 

 1. FORȚA MAJORĂ

Nici una din părți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare la termen și/sau mod corespunzător, total sau parțial este datorată unui eveniment de forță majoră sau caz fortuit. Forța majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părților și care nu poate fi evitat. Cazul fortuit este un eveniment care nu poate fi prevăzut și nici împiedicat de cel care ar fi fost chemat să răspundă dacă evenimentul nu s-ar fi produs.

 

 1. DISPOZIȚII FINALE

Utilizarea website-ului, transmiterea comenzilor și încheierea contractelor prin intermediul website-ului sunt guvernate de legislația română în vigoare.

Orice litigiu care rezultă din sau în legătură cu folosirea website-ului sau în legătură cu o comandă/un contract va fi supus instanțelor competente din România.

Conform legislației în vigoare privind soluționarea alternativă a litigiilor consumatorului, consumatorul are dreptul să contacteze Vânzătorul cu o cerere de remediere dacă acesta nu este mulțumit de modul în care Vânzătorul i-a soluționat reclamația sau dacă consideră că Vânzătorul i-a încălcat drepturile.

Consumatorul are dreptul să înainteze o propunere de inițiere a soluționării alternative a litigiului unei entități de soluționare alternativă a litigiilor, dacă Vânzătorul a respins cererea sau nu a răspuns la aceasta în termen de 30 de zile de la data expedierii.

Platforma SAL (soluționarea alternativă a litigiilor) este platforma prin care consumatorul poate înainta o propunere de inițiere a soluționării alternative a litigiilor. Mai multe informații se pot găsi aici - https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/?event=main.home2.show

Acești Termeni și Condiții intră în vigoare și produc efecte începând cu data de 25.11.2020 și anulează formularea anterioară a Termeniilor și Condițiilor. Vânzătorul își rezervă dreptul de a modifica Termenii și Condițiile fără o notificare în prealabil. Modificarea Termenilor și Condițiilor nu se aplică contractelor de cumpărare încheiate înainte de modificarea acestora, chiar dacă produsele nu au fost livrate încă.

 

 1. LEGISLAȚIA APLICABILĂ

Utilizarea website-ului, transmiterea comenzilor şi încheierea contractelor prin intermediul website-ului sunt guvernate de legislaţia română.

Orice litigiu care rezultă din sau în legătură cu folosirea website-ului sau în legătură cu o comandă/un contract va fi supus instanţelor competente din România.

Consumatorii nu pot renunţa la drepturile care le sunt garantate de lege. Orice clauză contractuală prin care se renunţă sau se restrâng în mod direct sau indirect drepturile prevăzute de lege în favoarea consumatorilor nu este obligatorie pentru aceștia.

 

Ultima actualizare: 05.02.2021