Politica de Retur

Conform art. 9 din Ordonanța de Urgență nr. 34/2014, aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul la retragere, mai exact pentru a returna produsul.

Politica de Retur face parte din actualii Termeni și Condiții. Ne rezervăm dreptul de a modifica în orice moment Politica de Retur. Ultima actualizare poate fi găsită la finalul acestei pagini.

 

Pentru a solicita un retur, urmează pașii de mai jos:

  1. Intră în contul de pe site sau pe mail-ul primit în momentul în care ți s-a confirmat comanda. Copiază ID-ul comenzii (ex. #1003, #2434).
  2. Intră în secțiunea Contact de pe site-ul nostru - https://sportivo.ro/pages/contact
  3. Completează formularul, alegând motivul “Retur”.
  4. Ai grijă să menționezi în formular numele, ID-ul comenzii, adresa de livrare și motivul returului.
  5. Trimite solicitarea.

Adresa de retur unde va trebui să trimiteți produsul/produsele este:

Str. Zizinului 109bis, Brașov

 

Conform art. 14 din O.U.G nr. 34/2014, consumatorului i se permite să testeze și să verifice bunurile pe care le-a cumpărat în măsura în care este necesar pentru a stabili natura, caracteristicile și modul de funcționare a bunurilor.

Pentru a stabili natura, caracteristicile și modul de funcționare, consumatorul trebuie să le mânuiască și să le inspecteze în același mod în care i s-ar permite să o facă într-un magain fizic real.

Următoarele categorii de produse NU se pot returna decât dacă sunt sigilate:

  • Produse de îngrijire personală.
  • Produse pentru igienă intimă.
  • Îmbrăcăminte, încăltămine.
  • Produse alimentare (suplimente nutritive, vitamine, proteine, etc.)

Pentru categoriile de produse menționate mai sus, te rugăm să te asiguri că produsele pe care le returnezi se află în ambalaj original și nu sunt deschise.

 

Cheltuielile de retur sunt suportate de către client.  

Termenul de analizare a unei cereri de retur este de 5-10 zile lucrătoare de la recepția produslui, dar nu va depăși termenul legal de rambursare a contravalorii în conformitate cu legile în vigoare.

!! Returnările nu se vor face cu ramburs. Returnarea sumelor de bani achitate se vor realiza ulterior prin transfer bancar. !!

 

Ultima actualizare: 05.02.2021