Ce este un sistem TRX și care sunt beneficiile acestuia?

Sistem TRX ce este si care sunt beneficiile sale

Dacă nu ai folosit vreodată un sistem TRX, acum este timpul!

 

CE ESTE UN SISTEM TRX?

TRX înseamnă “total resistance exercises”, iar un sistem TRX este un sistem care te ajută să faci o mulțime de exerciții de rezistență la nivelul întregului corp, oricând și oriunde. Acesta se realizează printr-o combinație de curele reglabile, mânere și carabiniere de blocare.

Acest sistem se poate atașa de tavan, ușă sau alt punct de ancorare. Pur și simplu, prinzi mânerele sau îți pui picioarele în curele și efectuezi orice fel și număr de exerciții.

 

BENEFICIILE UNUI SISTEM TRX

TRX este un instrument de fitness grozav, atât pentru începători, cât și pentru experimentați. În timp ce practicanții începători îl pot folosi ca o modalitate de a trece de la genoflexiuni cu greutate corporală, sportivii avansați se pot agăța de el pentru a face tracțiuni.

Sistemul îl poți folosi pentru a adăuga varietate și intensitate antrenamentelor tale de acasă și nu va ocupa spațiu, așa cum o fac aparatele de fitness voluminoase. Și dacă călătorești în interes de serviciu sau în concediu, îl poți lua cu tine în geantă și îl poți monta cu ușurință în camera de hotel.

În plus, cu sistemul TRX, este ușor să progresezi în exercițiile de forță pe măsură ce devii mai puternic și experimentat. Nu este nevoie de gantere sau alte plăci de greutate ajutătoare.

 

Sistemul de tip TRX se găsește și la noi în magazin la prețul de 219.90 lei.